Fastighetsdigitalisering

Med Proptech eller fastighetsdigitalisering som vi kallar det hjälper vi fastighetsägare, förvaltare samt hyresgäster att säkerställa högsta driftssäkerhet vilket bidrar till smartare fastigheter som spar både tid och pengar. Smart va!

Låter det intressant? Ta kontakt med säljare här

Fördelar

  • Smart fastighet
  • Uppkopplad
  • Spar tid och pengar
  • Driftssäkert

Kundresan

Kundresan börjar med inventering av fastigheten samt förslag på uppgradering av fastigheterna. Efter detta påbörjas upphandling och implementation av fiber och hårdvara. När detta är säkerställt funktionstestas och klarrapporteras funktionen. Givetvis dokumenteras allt och överlämnas till ansvarig kontaktperson. Allt är nu klart och fastigheten är uppkopplad! Löpande sker dock hygienanalys och uppgradering av all hårdvara för att säkerställa optimal drift.

Resultatet

Som fastighetsägare framtidssäkras fastigheten genom att den digitaliseras. I regel innebär detta högre kundnöjdhet samt ökade intäkter. I de allra flesta fall kan du även räkna med upp till 35% lägre fiberpriser. Vidare får fastighetsvärd/kundansvarig mer tid för hyresgästerna istället för problemlösning. Digitaliserade fastigheter innebär även snabbare ärendehantering samt felavhjälpning vid larm.

”Asedo hjälper oss att växa och utvecklas snabbt med rätt kompetens”

Marie Bucht

VD, Novi Real Estate AB

Redo att trycka
på knappen?

Ring Vasilis08 684 04 842
eller maila vasilis@asedo.se

Upplev IT-happiness
redan idag!

Vänta inte med att få ordning på er IT, lös det idag.
Dina medarbetare kommer tacka dig.