SÄLJKOORDINATOR / FÖRSÄLJNINGSASSISTENT

Säljkoordinator / Försäljningsassistent – Asedo

Vill du vara med att bidra till att skapa ett av IT-branschens mest effektiva säljteam? Just nu söker vi en serviceinriktade och driven Säljkoordinator / Försäljningsassistenter med ansvar för att vara spindeln i nätet och en integrerad del av ett säljteam på 8 personer gällande koordinering, administration och mötesbokning.

I rollen ansvarar du för att stötta och koordinera säljarna med projekt, beställning, order, leverans, administration, uppföljning samt eftermarknad på både nya och befintliga kunder. Med utökat ansvar för viss mötesbokning och innesälj sätts tydliga aktivitetsmål där ett måste är att känna sig bekväm med telefon som redskap. Du är drivande i att omvandla intressanta företag främst via telefon, men också Linkedin och andra digitala medier till att bli prospekt och kundmöten som säljarna kan bearbeta.

Rollen ställer krav på hög social kontakt. Du är lyhörd och söker de bästa lösningarna. Du har ett långsiktigt perspektiv och vill vara med och bidra till teamets bästa. Som person är du målfokuserad, strukturerad och levererar det du lovat samt bygger goda relationer inom organisationen.

Ansvar & Arbetsuppgifter

  • Koordinera och stötta försäljningsteamet gällande affärer, projekt & leverans
  • Stöd i offertarbete och informationsinsamling som prisuppgifter, kunddata & marknad
  • Aktivt identifiera företag och kontakter för att främja ditt teams försäljning
  • Arbeta med marknadsföringskampanjer i syfte att boka möte och merfösäljning
  • Förbereda offert och presentationsmaterial i Powerpoint.
  • Delaktig och ansvarig för teamets event och kundaktiviteter

Relevant erfarenhet

  • Relevant utbildning inom säljadministration, ekonomi, service/administration.
  • Erfarenhet av administrerande, koordinerande arbetsuppgifter i en liknande roll.
  • Goda kunskaper i Word, Excel och Powerpoint är ett krav.
  • Goda skriftliga färdigheter i svenska och engelska.

Personliga egenskaper & kompetenser
Agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Positiv med en doer-attityd – bidrar med positiv energi till teamet och är lösningsorienterad. Samarbetar effektivt med andra; delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information. Erfarenhet från högt tempo och ansvarig för många projekt samtidigt är meriterande. Placeringsort Stockholm i ljusa och fräscha lokaler vid Telefonplan i LM Ericssons gamla hus för koncernledningen. Vi ser fram emot att höra av dig!

Grundläggande anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + prestationsbonus på teamnivå

Urval sker löpande och där vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten genom att maila CV samt personligt brev till jobb@asedo.se
*OBS – Tråkmånsar göra sig icke besvär!

Asedo erbjuder strategiskt smarta och kreativa lösningar inom IT-styrning, molntjänster, kommunikation, produkt och licens. Med kärnan i e-handel fungerar Asedo som en brygga mellan tillverkare, distributörer & tjänsteleverantörernas stora utbud och kundernas behov. Våra medarbetares fokus ligger på att stödja våra kunder att hitta enkla men funktionella IT-lösningar med maximal affärsnytta som förenklar vardagen för små och medelstora företag. Bolaget har från start 2013 vuxit till 20-talet medarbetare med omsättning på ca 56 miljoner innehavande verksamhetsår med fortsatt stark tillväxt och global strategi. www.asedo.se