ACCOUNT MANAGER B2B

Säljare / Account manager, B2B – Asedo

Som Account Manager mot SMB hos Asedo kommer du att ha ett stort ansvar i företagets ambition att vara den naturliga partnern när företag gör sina IT investeringar. I din roll som Account Manager kommer du genom högt tempo och nykundsbearbetning bygga en kundstock att vidareutveckla och fortlöpande säkerställa behov genom att ge kunderna råd i hur de kan investera i sin IT-miljö på bästa sätt.

Du kommer genom budget och totalansvar ta in och vårda dina konton på lång sikt genom en noggrann plan för varje kund. Kontakten med kunden och försäljningen sker via telefon och kundmöten där man genom högt tempo bokar sina möten själv. I arbetsuppgifterna ingår hela säljprocessen från bokning av möte och genomförd behovsanalys till upprättande av offerter, uppföljning samt avslut. Du kommer bygga en egen portfölj där företagen är i storleksordningen 25–500 anställda. Till din hjälp har du branschens starkaste varumärken i ryggen och specialister inom Asedos affärsområden som stöttar dig i dina affärer.

För att lyckas i rollen som Account Manager förväntas du ha minst 2 års erfarenhet av försäljning (B2B) mot företag med dokumenterat goda säljresultat, inom IT och teknik. Vi tror att du har förmågan att bygga varaktiga relationer och förmågan att skapa långsiktiga affärer. Du förväntas ha ett affärsmässigt förhållningssätt genom att fokusera på kostnader, intäkter, vinster och marknader.

Du ska bemästra ett högt tempo och driv där du ansvarar för säljprocessen från start till mål vilket kräver att du är strukturerad och självgående samt har förmågan att se lösningen framför dig hos kunden. Då Asedo kommer att ge dig goda förutsättningar att växa inom bolaget ser vi att du är en person som vill växa med rollen och har en vilja att utvecklas och utmanas i ditt arbete. Som person är du driven, målinriktad, lojal, strukturerad och organiserad. Du är en god kommunikatör som är bra på att skapa och bibehålla goda relationer. SMB-teamet ser fram emot någon som är dedikerad, inte bara för sina egna resultat, men även för gruppens och företagets resultat. Vi ser gärna idrottsbakgrund på hög nivå samt erfarenhet från lagidrott.

Asedo befinner sig i en stark tillväxtfas och det finns goda möjligheter att växa inom bolaget, för den som lyckas leverera och utveckla kundrelationerna. Placeringsort Stockholm i ljusa och fräscha lokaler vid Telefonplan i LM Ericssons gamla hus för koncernledningen.

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Grundläggande anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + provision
Körkort: Krav

Urval sker löpande och där vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten genom att maila CV samt personligt brev till jobb@asedo.se

*OBS – Tråkmånsar göra sig icke besvär!

Asedo erbjuder strategiskt smarta och kreativa lösningar inom IT-styrning, molntjänster, kommunikation, produkt och licens. Med kärnan i e-handel fungerar Asedo som en brygga mellan tillverkare, distributörer & tjänsteleverantörernas stora utbud och kundernas behov. Våra medarbetares fokus ligger på att stödja våra kunder att hitta enkla men funktionella IT-lösningar med maximal affärsnytta som förenklar vardagen för små och medelstora företag. Bolaget har från start 2013 vuxit till 20-talet medarbetare med omsättning på ca 56 miljoner innehavande verksamhetsår med fortsatt stark tillväxt och global strategi. www.asedo.se

INTRESSERAD AV EN KOSTNADSFRI IT-AFFÄRSANALYS?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort

Kontakta oss

Asedo Sverige AB
Telefonvägen 30
126 26 Hägersten
08-684 048 40
info@asedo.se

Följ oss på Sociala medier

asedo-logo_rgb-1
© 2016 Asedo Sverige AB

Få nyheter från oss: