ACCOUNT MANAGER B2B

Säljare / Account manager, B2B

Allting börjar med våra Account Managers. Du kommer ha ett stort ansvar där du arbetar med försäljning inom IT/Telekom (till stor del Microsoft). Med högt tempo och nykundsbearbetning bygger du egen kundstock att vidareutveckla och fortlöpande säkerställa behov genom att ge kunderna råd i hur de kan investera i sin IT-miljö på bästa sätt med hjälp av våra vassa produkter och tjänster.

Din profil

Vi bryr oss inte om ditt CV. Men din personlighet är helt avgörande för oss där den gemensamma nämnaren för att lyckas är social intelligens, uthållighet och orädd. Du vill nå dina mål och vågar ta egna initiativ för att göra det. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas, både i din roll men också längre fram kunna ta dig an roller som Key Account Manager, Säljcoach eller Business Area Manager.

Asedo är ett värderingsstyrt företag där vi värdesätter initiativförmåga, eget ansvar och engagemang högt. Vi söker nu dig som är högpresterande, trivs och får energi av att arbeta i ett snabbfotat företag i tillväxt.

Övrig information

  • erfarenhet av tjänsteförsäljning (meriterande)
  • erfarenhet av IT/Telekombranschen (meriterande)
  • relevant eftergymnasial utbildning är (meriterande)
  • idrottsbakgrund (meriterande)
  • behärska svenska och engelska i tal och skrift (krav)
  • b-körkort (krav)

 Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ö.k.
Tjänstebil: Enligt ö.k.
Placeringsort: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader inledande provanställning

Urval sker löpande och där vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten genom mejl med CV samt personligt brev till jobb@asedo.se

Asedo erbjuder strategiskt smarta och kreativa lösningar inom IT & Telekom. Med kärnan i e-handel fungerar vi som en brygga mellan tillverkare, distributörer & tjänsteleverantörernas stora utbud och kundernas behov. Våra medarbetares fokus ligger på att stödja våra kunder att hitta enkla men funktionella lösningar med maximal affärsnytta som förenklar dess vardag. Bolaget har från start 2013 snabbt vuxit till 25 medarbetare, 80 MSEK och fortsatt stark tillväxt med internationell strategi.