"Tack vare Asedos hjälp med inköp av all IT-hårdvara och telefoni, sparar vi både pengar och värdefull tid!"

Hampus Nilsson Inköpare, Curamando

Tidskrävande och kostsam hantering

Curamando hjälper företag att öka sina intäkter online, genom att arbeta aktivt med försäljningsverksamheten och optimera sina marknadsföringsaktiviteter. Bland personalen återfinns bland annat managementkonsulter och digitala marknadsföringsexperter.

Historiskt har Curamando hanterat sin IT och support internt – något som dock har upplevts vara både ineffektivt och kostsamt. I syfte att spara tid såväl som pengar, valde man att upphandla detta externt, och man hade redan från början en relativt klar bild av vad man sökte hos sin framtida partner.

Viktigt med någon som kände till verksamheten

Asedo hade sedan tidigare levererat IT-hårdvara till Curamando, samt bistått med telefonabonnemang och mobiltelefoner. Tack vare det fanns en förståelse för verksamheten och för vilka behov som behövde tillgodoses.

När möjligheten väl gavs att paketera en outsourcad IT-lösning, fick Asedo möjligheten att skräddarsy ett supportavtal för Curamandos nära 200 konsulter, med kostnadseffektivitet och ökad flexibilitet i fokus. Allt till ett fast pris per månad och användare.

Allt samlat på ett ställe

Nu kan Curamando vända sig till samma leverantör för allt som rör IT och telefoni; en leverantör som har insikt och förståelse för verksamheten och dess behov, och som på så sätt kan bidra till en effektiv felavhjälpning och högklassig kundservice.

  • Att ingå supportavtal med Asedo kändes som ett självklart steg, eftersom de under åren lärt känna oss och vet hur vi vill jobba. Det är så klart även en stor fördel för oss att vi kunnat ha en och samma kontaktperson genom åren, säger Hampus

Leverade tjänster

Upplev IT-happiness
redan idag!

Vänta inte med att få ordning på er IT, lös det idag.
Dina medarbetare kommer tacka dig.