Slipp krångel, vi löser det.

Vi hjälper små och medelstora företag att ta steget över till en samlad IT-lösning.
Vår lösning är inte beroende av dyra konsulter då den är skalbar och molnbaserad.
På så vis maximeras affärsnyttan och medarbetarnas arbetsglädje ökar.

  • MER TID TILL ARBETE
  • HELTÄCKANDE IT-LÖSNING
  • MOLNBASERAD & PRISVÄRT

Vår it-lösning omfattar

IT som tjänst

IT som tjänst är våra paketerade IT-tjänster och lösningar. Genom att köpa IT som tjänst slipper ni investera i egen IT-relaterad utrustning, system eller program. Asedo ansvarar för driften av hela eller delar av er IT-miljö till en fast månadskostnad.

Nätverk som tjänst

Nätverk som tjänst [NaaS] innebär att ni får ett nätverk som är anpassat till just er verksamhet och era behov, till en fast månadskostnad. Inga dyra investeringar behövs, enkelt att budgetera, och vi på Asedo säkerställer tillgänglighet och funktionalitet.

Print som tjänst

Med Print som tjänst får er verksamhet rätt utskriftslösning, dimensionerad efter era krav på funktion, säkerhet, kapacitet och tillgänglighet. Allt till en fast månadskostnad, så ni slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll.

Telefoni och övrig kommunikation

Samla alla era telefoni- och kommunikationstjänster, såsom operatörsavtal och hårdvara, hos oss på Asedo. Vi jobbar märkesobereonde med de flesta etablerade aktörerna på marknaden. Enkelt och effektivt!

Vår it-lösning omfattar

Fastighetsdigitalisering

Med Proptech, eller fastighetsdigitalisering som vi kallar det, hjälper vi fastighetsägare och dess hyresgäster att säkerställa högsta driftssäkerhet. På så sätt får ni smartare fastigheter och sparar både tid och pengar. Vi kopplar helt enkelt upp era fastigheter för ökad säkerhet, effektivitet och överblick.

Har du frågor eller vill du beställa?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se

Upplev IT-happiness
redan idag!

Vänta inte med att få ordning på er IT, lös det idag.
Dina medarbetare kommer tacka dig.